:

Vakmanschap anno Nu.

Weet u wat de nieuwe trends zijn en welke kleding het beste staat bij uw figuur? Of zoekt u nét die extra aandacht tijdens het winkelen bij één van onze winkels? Maak dan eenvoudig een afspraak met een Personal Shopper. Bij Speksnijder werken professionals die hun vak goed verstaan, zij geven u een advies passend bij uw stijl! Hij/zij gaat samen met u op zoek naar de juiste outfit en brengt u op extra ideeën , zodat u uw aankopen ook weer op anderen manieren kunt combineren. Kortom een passende oplossing voor al uw wensen.

Alle tijd voor u.

We ontvangen u met koffie en iets lekkers en zoeken samen met u in onze collectie naar datgene waarnaar u op zoek bent. En dat op het moment dat ú het beste uitkomt!

 

           kopje_koffie_speksnijder_mode.png

 

Maak een afspraak!

Wilt u graag met een Personal Shopper op zoek gaan naar de juiste outfit? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Door op één van de onderstaande filialen te klikken kunt u uw eigen Personal Shopper boeken. Dit kan door een e-mail te sturen of door te bellen.

Wij hebben deze service altijd -en kosteloos- beschikbaar, maar op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijk adviseur beschikbaar is! 

 

personal shopping speksnijder mode.jpg

 

personal shoppers bergambacht speksnijder mode.png

personal shoppers veenendaal speksnijder mode.png

personal shoppers kampen speksnijder mode.png