:

tailormade.png

    

Inspiratie voorbeelden

Pinterest
Bekijk via Pinterest diverse voorbeelden van maatpakken met leuke details! 
Klik op de foto hieronder.

speksnijder tailormade pinterest.jpg 

Eigentijdse maatpakken

Speksnijder Tailormade
In onze winkel in Bergambacht hebben we een eigentijdse tailormadeafdeling geopend. Zelf een schitterend maatkostuum aan laten meten is helemaal van nu! En daar bieden we graag alle mogelijkheden voor! Wat is er leuker dan een eigen touch te geven aan uw kostuum of combinatie? Op het gebied van stoffen is er keuze te over. Maar ook een persoonlijke knoop, mooie voeringen, borduringen of accentgarens het is allemaal mogelijk. Hiervoor werken wij samen met een partner die al jaren gespecialiseerd is in het leveren van kostuums op maat.

TS-Tailoirmade
Samen met deze Hollandse leverancier, die dit maatwerk net buiten Europa laat vervaardigen hebben we een eigen label ontwikkeld; TS-Tailormade. Hoe zo TS-Tailormade? Dat is geschiedenis en toekomst in één. De grondlegger van ons bedrijf heette Teunis Speksnijder en ook de jongste generatie draagt deze naam. TS-Tailormade staat voor de kwaliteit van weleer én het handschrift van nu. Een mooiere combinatie is er niet toch?

 

Maatwerk overhemden

Personal shirts
Wanneer u alles uniek wilt hebben is een maatwerkshirt natuurlijk net dat extraatje! Ook daarin hebben wij volop mogelijkheden, niet alleen maataanpassingen maar juist ook die persoonlijke touch maken een overhemd uniek. Met de gerenommeerde overhemden merken als John Miller en Ledub werken wij al jaren samen en zij bieden telkens weer inspirerende stoffen en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Persoonlijke aandacht

Zakelijk of als Trouwpak
Een 'personal' kostuum is natuurlijk prettig om zakelijk te dragen of voor een gelegenheid. Maar als bruidegom zijn er ook ontelbare mogelijkheden. Schitterende stoffen met een extra feestelijke touch om nog maar niet te spreken van de unieke details die aan het kostuum kunnen worden toegevoegd. Uiteraard ook in drie-delig. 

Afspraak maken
Om u alle aandacht te kunnen geven bij het uitzoeken en opmeten van uw kostuum of combinatie, is het aan te raden om een afspraak te maken. Dit kan vooralsnog alleen in Bergambacht. Klik hiervoor op de onderstaande knoop.


afspraak maken speksnijder mode.png


 


Hoe leuk is een 'personal' kostuum!

Een pak helemaal naar uw wensen, ontdek de mogelijkheden...

Tot in detail uw stempel op uw eigen kostuum. Met het maatwerk van TS-tailormade is alles mogelijk!

Maak een afspraak met Ben

Adviseur bruidsmode

0182-358118

Filiaal: Bergambacht

MAAK EEN AFSPRAAK