:

Vakmanschap

In Bergambacht zit een vakkundig team coupeuses klaar om alle veranderingen aan de door u gekochte kleding uit te voeren. Met professionele apparatuur maken zij al uw wensen mogelijk. Hoe vaak komt het niet voor; de lengte te lang, de band iets te wijd of mouwen net iets te kort. Fantastische toch dat dit allemaal in 'eigen huis' aangepast kan worden...

   

atelier speksnijder mode.jpg

 

Klaar terwijl u wacht

Bent u in onze winkel in Bergambacht en er moet een kleine aanpassing aan de door u uitgezochte kleding worden gedaan? Dan is het bijna altijd mogelijk om dit direct voor u te doen! Terwijl u een kop koffie drinkt of nog even verder winkelt zorgen de coupeuses ervoor dat het kledingstuk binnen een half uur weer voor u klaarhangt!

Filialen

In welk filiaal u ook komt alle kleding wordt met de grootst mogelijke zorg aangepast in het atelier van Bergambacht. Al kunnen we niet in al onze filialen direct service verlenen, bij een spoedgeval zorgen we er altijd voor dat uw kleding de volgende dag is aangepast.

 


Bergambacht

- meer informatie

Veenendaal

- meer informatie

Welke maten voeren wij

Damesmode: maat 36 t/m 52
Ieder merk heeft zijn eigen pasvorm en maatvoering, schrik daarom niet als u ineens een andere maat van een artikel heeft. Onze medewerkers adviseren u graag!

Herenmode: maat 46 t/m 62, 24 t/m 32 en 47 t/m 55
Heeft u een kleinere of grote maat? Ook maatwerk is een optie!

Maak een afspraak met Hans Bel

Adviseur herenmode

0182-358118

Filiaal: Bergambacht

MAAK EEN AFSPRAAK