maak er een
mooie dag van

Familie Outlet | Bergambacht

22 nov. 2018

D.V. donderdag 22 en vrijdag 23 november organiseren wij dit najaar (alleen) in Bergambacht in samenwerking met Oskam Schoenen en Beertje Quinty een grootse familie merkkleding- en schoenenoutlet in onze parkeergarage.
Tijdens deze twee dagen treft u een keur aan dames en herenmode, baby en kinderkleding en schoenmode voor dames, heren en kinderen aan waarbij u kunt profiteren van bodemprijzen. Bovendien steunt u het goede doel, want wij van Speksnijder doneren van ieder verkocht artikel € 1,- uit de dames- en herencollectie. Bekijk deze doelen onderaan deze pagina.

Maak er een gezellig dagje van, voor de lekkere trek hebben we broodjes knackworst voor slechts € 1,-


Nieuw en eenmalig is de sample-sale van Josephine & Co, hier kunt u voor hele scherpe prijzen de samples aanschaffen en daar zijn unieke items bij! Verder wordt de collectie aangevuld met de laatste voorraden, die weg mogen met 40% korting. De samples zijn veelal in de maten 36 t/m 40, de overige collectie van 36 t/m 46


Openingstijden:

Donderdag 9.30 uur tot 21.30 uur
Vrijdag 9.30 uur tot 21.00 uurKlik op de onderstaande logo's voor meer informatie over de goede doelen die wij van Speksnijder tijdens de Outlet steunen: