Fietstochten

Een fijn dagje weg inclusief lunch!

06 jul. 2020

Fietsen in de omgeving van Speksnijder in Bergambacht of Veenendaal...

Wij hebben 4 schitterende fietsroutes voor u uitgezet om een dag te genieten in de prachtige omgeving van onze winkels. U kunt kiezen uit routes van 20/25 of 50 km. Deze routes voeren u langs de mooiste plekjes!

Mét lunch!

De fietstocht start in onze winkels, wij verwelkomen u met een kop koffie, thee én speculaas. U ontvangt een route die ook via de 'fietsknooppunten' te volgen is. Op de routekaart staan verschillende vragen die u kunt beantwoorden. Bij het inleveren van de antwoorden ontvangt u een kleine attentie. Bij de tocht van 25 km. zien wij u in Bergambacht halverwege de tocht terug voor een lunch in onze Lunchroom Café en Suite. Voor de tocht van 20 km. kunt u in Veenendaal na afloop lunchen bij onze overburen Nollo Panino. Voor de tochten van 50 km. ontvangt u een smakelijk lunchpakket mee voor onderweg!
De fietstocht eindigt weer in onze winkels, waar u uiteraard nog even kunt winkelen en genieten van een afsluitend kopje koffie of thee...

Kosten p.p. € 12,50*

U kunt in de maanden juli en augustus van dinsdag t/m zaterdag gebruik maken van deze aanbieding. Neem hiervoor uw eigen fiets mee. Reserveer via onderstaande knoppen voor de juiste fietsroute.
* ook te verrekenen met € 10,- aan loyaltypunten