Lockdown actuals

Graag zijn we u op verschillende manieren van dienst!

03 jan. 2022

We kunnen u weer op afspraak ontvangen in onze winkels. Daarom zullen we iets minder (online) events organiseren. Bekijk hieronder wat we op de planning hebben. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Vrijdagavond 21 januari | 19.00 uur

Facebook-Live Event met de collectie van Lilytime + Josephine & Co

We organiseren weer een gezellige verkoopavond die u thuis vanaf de bank kunt meebeleven. Ziet u iets moois? Direct reageren via de reacties.
U shopt de collectie voor de helft van de prijs!

Kijkt u mee? We gaan er weer een fijne avond van maken...

Goed om te weten, u kunt ook mee kijken als u geen facebookaccount heeft, klik op onderstaande button.

Winterwandelen in Veenendaal of Bergambacht

Wandelen kunnen we gelukkig blijven doen, geniet daarom van één of beide wandelingen die door onze medewerkers zijn uitgestippeld!
In Veenendaal is een gratis puzzelwandeling beschikbaar die door het centrum van Veenendaal voert. En daar valt een waardebon bij te verdienen. U hoeft voor deze wandeling niet te reserveren, u kunt bij onze Click & Collect entree voor onze winkel aan het plein de wandeling ophalen, uiteraard ontvangt u een lekkere kop koffie! Er is daarnaast alle tijd om te windowshoppen in onze etalages!

In Bergambacht is er in samenwerking met lunchroom Café en Suite een prachtige wandeling uitgezet. Hierbij komt u langs historische bezienswaardigheden en wandelt u door de polder. Voor u vertrekt staan er warme chocolademelk met poffertjes voor u klaar. Bij afloop kunt u genieten van ambachtelijk bereide erwtensoep. Vergeet niet aansluitend te windowshoppen... Scan de QR codes en bestel direct de mooiste items!
Reserveer voor deze wandeling altijd één dan van te voren via onderstaande knop: