Maatpak-Event

Bestel nu uw voucher voor dit event!

27 okt. 2020

Helaas kan ons maatevent bij Van Waay Interieurs niet doorgaan.
Graag verplaatsen we dit event naar een moment dat het weer kan.
Zodra er een nieuwe datum bekend is laten wij het weten!

Wanneer u zich al had aangemeld wordt u persoonlijk op de hoogte gebrachtSpeciaal voor zakenmannen, liefhebbers van netwerkavonden én maatpakken!

Een juiste uitstraling is voor elke zakenman essentieel. Daar hoort uiteraard ook een passende outfit bij. Daarom organiseren wij op dinsdagavond 27 oktober 2020 een exclusief Maatwerk-event op een bijzondere locatie: de showroom van Van Waaij Interieurs, Verbreepark 27, 2731 BR Benthuizen, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12 Tijdens deze avond inspireren wij u met ons TS Tailormade maatwerk concept. We maken er een interessante zakelijke avond van met volop mogelijkheden tot netwerken. Daar leest u onder aan deze pagina meer van.
Voor deze avond is de aankoop van een Voucher à €999,- nodig, hieronder leest u wat voor u de voordelen zijn van deze voucher.

  • Een inspirerende avond bij Van Waaij interieurs, hier wordt uw maat door onze professionals opgemeten en kunt u direct uw keuze maken uit de omvangrijke collectie
  • Een perfect op maatgemaakt kostuum of combinatie.
  • Een perfect op maatgemaakt overhemd.
  • Een bijpassende stropdas.
  • Bijpassende sokken.
  • Een pasafspraak bij Speksnijder Mode in Bergambacht of Veenendaal op een door u gewenst tijdstip.
  • Een lunch voor twee personen bij Café en Suite in Bergambacht of bij Bollo Panino in Veenendaal vooraf of aansluitend op uw pasafpraak.
  • Aflevering van uw maatwerk outfit thuis of op de zaak.
  • Belastingvoordeel, deze voucher is als zakelijke bijeenkomst namelijk aftrekbaar

Voucher bestellen

Inpirerende avond!

Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen de mensen van The Makers tijdens het event over het tot stand komen van hun maatwerkpakken en over hun prachtige familiebedrijf. Vervolgens geven de mensen van John Miller hun geheim prijs over hun luxe en perfecte zittende maatwerkshirts.Tevens is er de mogelijkheid om het prachtige bedrijf beter te leren kennen van uw gastheer; Corné van Waaij van Van Waaij Interieurs. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezigen.