Damesmode

Wat zijn de trends dit najaars

Musthaves

Musthaves

15 October 2019

De trends die je niet mag missen!

Herfstgevoel

Ieder seizoen heeft zo zijn charme, nu het najaar is worden we weer blij van gezelligheid, haardvuur en brandende kaarsen. Ook van behaaglijke najaarsmode worden we blij. Tijd om je kast te checken! Wat kan nog wel en wat kan echt niet meer? Goed om te weten wat dé ‘musthaves’ zijn van dit najaar. Ga er maar even voor zitten…

Kleuren

Prachtige aardse kleuren zijn favoriet deze herfst/winter; cognac, camels, brique, oker geel en kerrie zijn van die tinten, al dan niet gemengd met grijs- of blauwtonen. Combi’s van deze kleurenpaletten vormen de inspiratie tot een prachtige kakofonie van dessins. Daarbij is de animalprint van leopard, zebra of snake de topper, gewoon verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook vullen prachtige paisleys, bloemdessins of een veelvoud aan ruiten de winkels en het liefst in aaibare zachte stoffen.


Materialen

Nu we het toch over materialen hebben, fake fur (oftewel nepbont) wint terrein, comfortabel en aaibaar! Een prachtige stof voor jassen, maar ook voor kragen op blazers al dan niet afknoopbaar voor een wisselende look. Daarnaast zijn prachtige wollen stoffen, suède en leer een trend.


Modellen

De lengtes van jurken en rokken verandert ook, zag je eerder mini of maxi, nu is midi ook een must.

Net over de knie dus. Recht vallende jurken en wijduitlopende rokken geven een nieuw silhouet, ook plissé is helemaal van nu!


Basic

Geïnspireerd geraakt? Of schrik je van al die (drukke) prints en ruiten die ook nog eens met elkaar gecombineerd kunnen worden? Is niet nodig, want er is alle ruimte gelaten aan een prachtige blackdress, klassieke wollen mantels in unikleuren en het basisvestje, colpullovertje of jumper geven de rust tussen al dit modegeweld. Alle mogelijkheden om je eigen stijl te kiezen. Is een tijgerprintjurk te veel van het goed, een sjaal met dit dessin geeft ook de juiste look en de fake fur stoffen zijn er ook in mooie uni’s. Een mooi seizoen gewenst!

Deze blog is geschreven door: Noor van Hout

Retroprints van Kyra & Ko

Dierenprint van Creenstone

Warm oranje van o.a. LaDress

Luipaard van LaDress