Herenmode

Structuurtjes als ‘nieuwe streep’

Structuurtjes als ‘nieuwe streep’

03 April 2018

Nieuwe stoffen met structuur.

Je kunt natuurlijk van alles onder structuur scharen.

Wanneer je langs een rek vol kostuums loopt valt je direct één ding op; nieuwe stoffen met structuur. Je kunt natuurlijk van alles onder structuur scharen, maar waar we het over hebben zijn kleine of grotere mooi ingeweven patronen in de stof. Leuk een nieuwe trend, die de afgelopen zomer al is ingezet.

Maar met de mooie, vollere winterstoffen zijn al deze structuren nóg mooier. Ook diversiteit in ingeweven kleuren maken de structuren nog duidelijker en bijzonder!

Heerlijk na een lange periode van strepen en (voorzichtige) ruiten eens iets heel nieuws. Niet dat je niet meer gezien mag worden in een streepkostuum hoor, draag hem nog lekker. Maar ga je voor iets nieuws? Kijk dan zeker eens naar die nieuwe stoffen. En ze zijn heel veelzijdig, ga je voor rustig? Dan kies je een structuurtje in één kleur. Hou je van uitgesproken? Dan kan je echt je hart ophalen. Prachtige combinaties van tinten zoals grijzen en camels, maar ook diverse blauwen subtiel gecombineerd met zwart en (hoewel voorzichtig) vergeet de groenen niet, een kleur die het naar verluid weer helemaal gaat worden.

We gaan het zien…