Bruidegom

Wat is er nou anders aan een trouwpak?

Een veelgehoorde vraag, een pak is toch een pak?

Wat is er nou anders aan een trouwpak?

03 April 2018

Wat is er nou anders aan een trouwpak?

Een veelgehoorde vraag, een pak is toch een pak?

Toch een groot verschil. Kan je bij een (traditioneel) kostuum niet zoveel afwijken qua model. Bij een trouwpak is dat juist helemaal leuk. Een biesje langs een revers, een speciale paspelzak met extra strookjes stof, net even anders verwerkt. Een extra kleur op de kraag… Zomaar even een paar dingen die er toe doen!

Ben je geïnteresseerd in pakken? Dan zie je direct die extra mooie details, want dat zijn het. Zo wie zo zijn het altijd de kleine dingen die het doen! Ook de stof is vaak net iets anders, een beetje meer glans en een kleur die net even afwijkt van de reguliere herenmodecollectie.

En kijk je even verder… ook de binnenzijde is vaak één grote verrassing. Prachtige voeringen met de meest mooie jacquarddessins (gewoon mooie ingeweven patronen). De zakjes afgebiesd met contrasterende kleuren en wanneer je je echt wilt onderscheiden; Laat je trouwdatum inborduren, of de naam van de bruid! Je ziet, je hoeft niet onder te doen voor de bruid, jij straalt op je eigen manier!

Ben je nou niet van al die details. Dan is het natuurlijk niet verboden om een ‘gewoon’ kostuum te kiezen, wél met een vestje natuurlijk. Anders slaan ze je vast over bij het feliciteren ;-)