mode met aandacht

De collectie van Speksnijder

Verrassend eigentijds

Speksnijder levert al ruim 80 jaar kwalitatieve kleding voor dames en heren. Bent u op zoek naar een feestelijke outfit, zoekt u iets zakelijks of juist iets voor uw vrije tijd? Welke stijl u ook zoekt, in onze winkel in Bergambacht kunt u kiezen uit een uitgebreide en zeer grote collectie van diverse topmerken. Beleef onze winkel in Bergambacht en laat u verrassen. Uiteraard voorzien wij u graag van een persoonlijk advies, desgewenst op afspraak!

maak een afspraak

Damesmode

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben op onze damesafdeling? Graag laten wij zien wat u in onze winkel in Bergambacht kunt verwachten. We kunnen niet wachten om u van een persoonlijk advies te voorzien en dat kan ook op uw moment met de medewerker van uw keuze.
Meer over damesmode


Herenmode

Ontdek wat u als man in onze winkel in Bergambacht kunt verwachten. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar met een persoonlijk én passend advies, desgewenst op afspraak!
Meer over herenmode

Schoenen

In onze winkel in Bergambacht treft u naast onze collecties dames en herenmode ook twee fantastische afdelingen aan met eigentijdse schoenen.
Meer over schoenen

Mode voor de bruid

Om het strálende middelpunt te zijn op jouw dag kies je de mooiste bruidsmode. Speksnijder heeft in het bruidshuis in Bergambacht, alles in huis voor een droomoutfit! We verwelkomen je in romantische sfeer en alle privacy is gewaarborgd wanneer je gaat passen in sfeervolle VIP-rooms.
Meer over de bruid

Mode voor de bruidegom

Voor de bruidegom hebben wij in Bergambacht een schitterende afdeling met trouwkostuums van toonaangevende merken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je eigen trouwpak te ontwerpen op onze Tailormadeafdeling. Wij als professionals presenteren je een eigentijdse en verrassende collectie en geven alle aandacht aan jouw persoonlijke wensen!
Meer over de bruidegom

De merken in onze winkel in Bergambacht