maak er een
mooie dag van

De collectie van Speksnijder

Verrassend eigentijds

Speksnijder levert al bijna 80 jaar kwalitatieve kleding voor dames en heren. Bent u op zoek naar een feestelijke outfit, zoekt u iets zakelijks of juist iets voor uw vrije tijd? Welke stijl u ook zoekt, in onze winkel in Bergambacht kunt u kiezen uit een uitgebreide en zeer grote collectie van diverse topmerken. Beleef onze winkel in Bergambacht en laat u verrassen. Uiteraard voorzien wij u graag van een persoonlijk advies, desgewenst op afspraak!

Damesmode

Graag laten wij zien wat u als dame in onze winkel in Bergambacht kunt verwachten. Klik op deze link voor meer informatie over onze damesmodecollectie! voor meer informatie over onze damesmodecollectie!

Herenmode

Ontdek wat u als man in onze winkel in Bergambacht kunt verwachten. Klik op deze link voor alle informatie over onze herencollectie.

Schoenen

In onze winkel in Bergambacht treft u naast onze collecties dames en herenmode ook twee fantastische afdeling aan met eigentijdse schoenen. Klik op deze link voor alle informatie.

Mode voor de bruid

Om het strálende middelpunt te zijn op jouw dag kies je de mooiste bruidsmode. Speksnijder heeft in het bruidshuis in Bergambacht, alles in huis voor een droomoutfit! Klik op deze link voor alle informatie over bruidsmode.

Mode voor de bruidegom

Voor de bruidegom hebben wij in Bergambacht en Veenendaal een schitterende afdeling met trouwkostuums van toonaangevende merken. Wij als professionals presenteren je een eigentijdse en verrassende collectie en geven alle aandacht aan jouw persoonlijke wensen! Klik op deze link voor alle informatie over bruidsmode.

De merken in onze winkel in Bergambacht