mode met aandacht

Bruidsmoeder arrangement

Goed gekleed voor het feest!

Bent u binnenkort bruidsmoeder? Een uitgelezen gelegenheid waarop u moet schitteren! Dan is het toch al een feest op zich, om te bedenken wat u die dag gaat dragen... Speksnijder Mode is gespecialiseerd in mode voor aanstaande bruidsmoeders, u kunt kiezen uit diverse stijlen en kleuren. Van 'over de top' feestelijk tot ingetogen. Dit allemaal met bijpassende accessoires én schoenen. Extra aandacht is een aanrader bij het uitzoeken van een prachtig ensemble. Om dit allemaal nog specialer te maken kunt u bij ons een persoonlijk 'Bruidsmoeder Arrangement' boeken. Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee, een Personal Shopper heeft alle tijd voor u en geeft stijladvies. We sluiten af met een lekker drankje en u ontvangt bij aankoop een leuk cadeautje!

Maak een afspraak

Ga met een Personal Shopper op zoek naar de juiste outfit. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Door op één van de onderstaande buttons te klikken kunt u uw eigen Personal Shopper kiezen. Vul vervolgens gemakkelijk het digitale afspraakformulier in of bel tijdens onze openingstijden. Op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijke adviseur beschikbaar is! Let op: geef in het afspraakformulier bij 'opmerking' aan dat het om een bruidsmoeder arrangement gaat!

Bruid(egom)svader

Bent u geslaagd als bruidsmoeder? Goed om te weten dat we graag ook de aanstaande bruid(egom)svader van een passend advies voorzien. Kom gezellig samen of plan een volgend bezoek. Speksnijder heeft een schitterende collectie kostuums, uitermate geschikt voor deze gelegenheid. Wij stemmen graag met u de outfits perfect op elkaar af. Een aanrader is onze tailormade-afdeling, hier kunt u zelf een kostuum ontwerpen. Hoe uniek wilt u het hebben? Klik hier voor meer informatie