Corona-protocol

Wij nemen uw en onze hygiëne serieus!

Ook in onze winkel in Bergambacht staat het verantwoord omgaan met hygiëne op nummer één. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen voor uw en onze veiligheid.

Hygiëneregels

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en passen steeds -indien nodig- onze protocollen aan. Zo geven we geen handen meer, verzoeken wij onze klanten te betalen via de pin, zorgen we voor extra schoonmaakbeurten van contactpunten -zoals deurknoppen, trapleuningen, toetsenborden, pinautomaten en toiletten etc.- en blijven medewerkers met (lichte) klachten thuis. Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. We houden de regel 1,5 meter afstand strikt in acht.

Personal Shopping

We begrijpen dat u het lastig vindt om een afweging te maken of u onze winkel in Bergambacht kunt bezoeken. Qua oppervlakte is er in onze winkel in Bergambacht ruimte genoeg om de juiste afstand in acht te nemen. Daarom heten wij heten wij u van harte welkom! U kunt ook op afspraak te winkelen. Hiervoor kunt u eenvoudig via deze website of telefonisch een personal shopper boeken. Zo kunt u op een rustig moment -ook eventueel 's avonds- komen winkelen. Klik voor meer informatie over personal shopping op onderstaande knop.

Thuis winkelen

Heeft u zelf licht klachten, of hoest u? Dan is het beter om thuis te winkelen. U kunt hiervoor ideeën opdoen op onze website. Ook is het mogelijk om via Whatsapp te winkelen, zo kunt u foto's ontvangen of videobellen met een vertrouwde personal shopper. Wanneer u in ons adresbestand staat kunnen we aan de hand van uw koophistorie de juiste maten en voorkeuren vinden.

Bekijk onze thuiswinkelpagina om ideeën op te doen, klik hiervoor op onderstaande knop: