Speksnijder Loyalty

Sparen voor leuke extra's!

Wij van Speksnijder waarderen uw bezoek aan onze winkels en belonen u met plezier via ons (nieuwe) loyalty-programma. Bij uw aankopen spaart u automatisch punten*, deze punten worden op diverse momenten in het verkoopseizoen omgezet in waarde. Dat kan een te besteden bedrag zijn, een cadeau of een andere verrassing. Hiervoor maken wij ieder half jaar een loyalty kalender. Zo kunt u zelf bepalen op welk moment u uw punten inzet.

Wilt u meedoen aan ons loyalty-programma? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, u bent dan automatisch aangemeld in ons loyaltyprogramma. Dat gaat gemakkelijk via onderstaande knop en dit levert u direct al 100 loyaltypunten* op.

* U ontvangt bij iedere bestede euro een loyaltypunt. Eén loyaltypunt is € 0,03 waard.Loyaltykalender

Voorjaar 2020

- Openhuis-weken

Van 7 t/m 21 maart kunt u tijdens de Openhuisdagen kiezen.
U kunt van uw gespaarde tegoed € 10,- besteden óf u kiest een prachtig loyaltygeschenk: Een bamboe snijplank met een vleesmes en vleesvork van Herman ten Blijker, ter waarde van €15,-

- Loyaltylunch

Van 1 t/m 30 april kunt u voor een gespaard tegoed van €10,- van een overheerlijke 'Loyaltylunch' genieten voor 2 personen t.w.v € 15,- (exclusief dranken) In Bergambacht kan dit in Café en Suite, in Veenendaal bij Bollo Panino.

- Bestedingskorting

Voor 1 mei ontvangt u een overzicht waarop uw gespaarde punten omgezet zijn in een bedrag. Deze kunt u van 1 mei 2020 t/m 31 augustus 2020 besteden in onze winkels.