Bekijk meer van Desoto in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Desoto in onze winkel in Bergambacht

Wat zit er nu prettiger dat een jersey T shirt? Nou deze blouses dan van Desoto! Deze volledig rekbare blouses zijn prima 'gekleed' te dragen en zijn enorm comfortabel. Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Desoto

Comfort in de hoofdrol

Fashion en comfort gaan hand in hand bij Desoto, straks wilt u niet meer anders...
Bekijk complete collectie

Uniek

Blouses van Desoto zijn van uniek, Italiaans ontwerp en worden geproduceerd in Europa. De stoffen voor de blouses worden ingekocht in Duitsland, waarna ze gebruikt worden om de uitgebreide collectie Desoto blouses te produceren. Een heel belangrijk kenmerk van deze luxe blouses: de Oeko-Tex certificering. Alle Desoto blouses zijn voorzien van een Oeko-Tex certificering, wat inhoudt dat deze blouses zonder schadelijke stoffen geproduceerd worden. De Desoto blouses zijn gemaakt van 100% katoen, jersey katoen om precies te zijn. Deze stof voelt heerlijk comfortabel aan, alsof u een longsleeve T-shirts draagt. Maar door het moderne en mooie design geniet u toch van de uitstraling van een chice blouse. De zachte jersey stof zorgt er bovendien voor dat de Desoto kleding genoeg rekbaarheid en bewegingsvrijheid biedt, wel zo prettig! Elke Desoto blouse heeft daarnaast een slim-fit pasvorm die getailleerd langs het lichaam valt.

damesmodeadviseur

Henriët Neven

Desoto ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht