Bekijk meer van Desoto in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Desoto in onze winkel in Bergambacht

Wat zit er nu prettiger dat een jersey T shirt? Nou deze overhemden dan van Desoto! Deze volledig rekbare overhemden zijn prima 'gekleed' te dragen en zijn enorm comfortabel. Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Desoto

Comfort in de hoofdrol

Fashion en comfort gaan hand in hand bij Desoto, straks wilt u niet meer anders...
Bekijk complete collectie

Uniek

Overhemden van Desoto zijn van uniek, Italiaans ontwerp en worden geproduceerd in Europa. De stoffen voor de overhemden worden ingekocht in Duitsland, waarna ze gebruikt worden om de uitgebreide collectie Desoto overhemden te produceren. Een heel belangrijk kenmerk van deze luxe overhemden: de Oeko-Tex certificering. Alle Desoto shirts zijn voorzien van een Oeko-Tex certificering, wat inhoudt dat deze herenoverhemden zonder schadelijke stoffen geproduceerd worden. De Desoto herenoverhemden zijn gemaakt van 100% katoen, jersey katoen om precies te zijn. Deze stof voelt heerlijk comfortabel aan, alsof u een longsleeve T-shirts draagt. Maar door het moderne en mooie design geniet u toch van de uitstraling van een chic overhemd. De zachte jersey stof zorgt er bovendien voor dat de Desoto kleding genoeg rekbaarheid en bewegingsvrijheid biedt, wel zo prettig! Elk Desoto shirt heeft daarnaast een slim-fit pasvorm die getailleerd langs het lichaam valt. Handig om te weten: u kunt nog wel zonder problemen een T-shirt onder uw Desoto overhemd aan.

herenmodeadviseur

Arie Mourits

Desoto ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht