Bekijk meer van Gant in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Gant in onze winkel in Bergambacht

Gant is al sinds de jaren vijftig een bekend merk in de VS. Het oorspronkelijke familiebedrijf werd zeer succesvol met stijlvolle overhemden van goede kwaliteit en introduceerde de beroemde button-down kraag op grote schaal bij de Amerikaanse man. Klassieke en preppy stijlen met een moderne twist kenmerken de populaire 'American East Coast' look van GANT die wereldwijd geliefd is.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Gant

The American Style

Bekend van uitstekende shirts...
Meer mode inspiratie opdoen...

Herkenbaar met een twist

De historie van het Amerikaanse merk GANT gaat terug tot de jaren vijftig, toen het merk beroemd werd in heel Amerika om de hoge kwaliteit overhemden. In die tijd heette het merk dan ook GANT Shirtmakers. Anno nu biedt GANT naast perfecte, hoogwaardige overhemden alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle garderobe, zoals rugbyshirts, truien, vesten en jassen. Bij Speksnijder mode tref je een selectie van de herencollectie van GANT, waarmee je overal en altijd goed voor de dag kunt komen.


herenmodeadviseur

Henk Aantjes

Gant ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht