Bekijk meer van Hassia in onze Schoenensalon in Bergamacht

Bekijk meer van Hassia in onze Schoenensalon in Bergamacht

Elegant, eigentijds en op en top vrouwelijk. Met de Hassia schoenen voor dames gunt u uzelf de mooiste trends en biedt u uw voeten het beste comfort.
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Hassia

Comfortabel

Het beste voor uw voeten
Meer mode inspiratie opdoen...

Hoogwaardig

Damesschoenen van het Duitse Hassia zijn stuk voor stuk juweeltjes. Exclusiviteit, topkwaliteit en hoogwaardige materialen zijn enkele woorden die deze schoenen perfect omschrijven. Zacht en luxueus leer, waarbij zelfs de voering uit leer gemaakt is garanderen u een uitzonderlijke duurzaamheid. U kunt deze schoenen enkele jaren dragen zonder ze te verslijten. Bovendien zijn Hassia's erg comfortabel, omdat de schoenen speciale pasvormen hebben. Ze hebben een bredere wijdtemaat zonder dat dit aan de buitenkant zichtbaar is. De voetbedden zijn ook uitneembaar, zo kunt u eventueel uw steun- of orthopedische zolen plaatsen. Vrouwen die deze zolen niet nodig hebben, krijgen sowieso alle steun die voeten nodig hebben, dankzij de fijne voetbedden van Hassia. Dus zelfs na een hele dag wandelen, zullen uw voeten niet vermoeid of pijnlijk aanvoelen.


schoenmodeadviseur

Elly de Pater

Hassia ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

schoenmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht