Bekijk meer van Josephine & Co in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Josephine & Co in onze winkel in Bergambacht

Josephine & Co biedt damesmode van hoge kwaliteit. Het merk staat bekend om haar geklede outfits met een modieuze touch en fijne details.De kledingstukken van het merk zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige Josephine en Co jurk of Josephine en Co rok gecombineerd met een stijlvol Josephine en Co vest. In een handomdraai creëert u met de collectie van dit merk uw eigen stijl. De collecties kenmerken zich verder door de klassieke en luxueuze uitstraling met een hoog draagcomfort.Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Josephine & Co

Stijlvol

Unieke en elegante collectie
Meer mode inspiratie opdoen...

Casual en zakelijk

Het Nederlandse modemerk Josephine en Co is in 1994 opgericht en vernoemd naar de ouders van de oprichter en huidige ontwerper Harold van der Mark. De Josephine en Co kleding is zeer vrouwelijk, stijlvol en speciaal bestemd voor de modebewuste vrouw. Elk seizoen speelt het merk in op de nieuwste trends. Zo maakt Josephine en Co gebruik van pastel-gekleurde stoffen met nette details (in de zomer). De gebreide kledingstukken met donkere tinten in fijne kwaliteit kenmerken de Josephine en Co collectie tijdens de winter. De Josephine en Co kleding heeft zowel een casual als zakelijke look. Ontdek de collectie van Josephine & Co in onze winkel in Bergambacht


damesmodeadviseur

Fien Breedveld

Josephine & Co ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht