Elk ontwerp uniek

Elk ontwerp uniek

Ook voor bruidsmoeders hebben wij exclusieve merken in huis zoals Linea Raffaelli. Deze unieke collectie is bijzonder qua ontwerp en heeft de zuidelijke Italiaanse stijl. Bent u binnenkort bruidsmoeder? Maak een afspraak en kom de collectie passen! Wij helpen u graag!

De getoonde afbeeldingen zijn een impressie van de collectie, bel gerust of het gewenste artikel op voorraad is.
We adviseren u graag persoonlijk, maak een afspraak!
Error! Incorrect Fileset name introduced in form(There is no Fileset named: "dames/bruidsmoeders/linearaffaelli")

Linea Raffaelli

Verfijnd

Perfecte pasvorm voor elk figuur
Meer inspiratie opdoen...

Kwaliteit boven kwantiteit

Linea Raffaelli is een modemerk en familiebedrijf opgericht in 1952. De collecties worden verkocht in zorgvuldig uitgekozen winkels. En daar zijn wij er één van!

Zij streven ernaar om elk ontwerp uniek te maken. Daarom gebruiken zij enkel de meest verfijnde Italiaanse en Spaanse stoffen, Comfort en een perfecte pasvorm zijn even belangrijk als de look van de outfit. Linea Raffaelli verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Ontdek de collectie van Linea Raffaelli en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur damesmode

Rianne van der Slik

Linea Raffaelli ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor u!

Adviseur damesmode

Speksnijder Bergambacht