Ontdek het comfort M.E.N.S. in onze winkel in Bergambacht

Ontdek het comfort M.E.N.S. in onze winkel in Bergambacht

Een klassieker binnen onze collectie, de comfortabele pantalon van M.E.N.S. Volledig stretch, inclusief de band van de broek en de bijgeleverde riem. Altijd op voorraad in de klassieke kleuren, maar ook in wisselende modekleuren!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

M.E.N.S.

Uitzonderlijk comfortabel

“Prettig in het dragen, volledig wasbaar, mooie kwaliteiten. Met een pantalon van M.E.N.S. komt u goed voor de dag!
Bekijk complete collectie

Passend

M.E.N.S. (mobil elasto new style) is een kledingmerk voor heren met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het begon met het produceren van beroepskleding en later breidde de collectie uit met bovenkleding. Toen er oorlog uitbrak is men begonnen met het produceren van uniformen. Na de oorlog gingen ze over op het produceren van kostuums, mantels en pantalons. In 1963 vraagt de marktaanvraag om specialisme en besluiten ze pantalons te gaan maken. Er worden comfortabel zittende broeken geproduceerd met een rekbare band, mobil elasto. Later is er een uitbreiding van kostuums en colberts onder de naam mobil elasto. Het merk wordt in 2004 veranderd in het merknaam M.E.N.S. De broeken en pantalons van M.E.N.S. staan bekend als uiterst comfortabel. De pantalon band kan wel tot zes cm meerekken wat ervoor zorgt dat hij altijd mooi aansluit voor een optimale pasvorm. De stoffen die gekozen zijn zitten prettig en voelen aangenaam aan op de huid. Voor iedere man is er een passende broek. De maten zijn er in verschillende soorten. De maattabel is opgedeeld in verschillende soorten omvang. Reguliere maten, slanke maten, gedrongen maten, kort gedrongen maten en buikmaten. Dus altijd passend voor elk figuur. Alle broeken en pantalons zijn voorzien van een veiligheid zak aan de binnenkant rechtsachter zodat de portefeuille veilig opgeborgen kan worden.


herenmodeadviseur

Henk Aantjes

M.E.N.S. ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
herenmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht