Ontdek de kenmerkende pasvorm in onze winkel in Bergambacht

Ontdek de kenmerkende pasvorm in onze winkel in Bergambacht

Meyer broeken zijn veel verkochte broeken in onze collectie. Elk seizoen hebben we diverse dessins in katoen, jeans en wol. In diverse modellen: Diego, Roma, Chicago, New York, Oslo. Veel klanten die eenmaal een Meyer broek hebben gehad willen niet anders. De Duitse fabrikant bestaat al meer dan 50 jaar en produceert nog steeds al haar broeken in Europa. Kwaliteit in elk detail! Meyer broeken zijn ook verkrijgbaar in kwartmaten en lengtematen.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Meyer

Tijdloos en comfortabel


“Een broek van Meyer is een aanrader, we hebben leuke eigentijdse kleuren en modellen in de collectie!"
Meer mode inspiratie opdoen...

Fair Trade

Voor de perfecte pantalon ben je bij Meyer aan het juiste adres. Met ruim 50 jaar ervaring is Meyer met recht een broekenspecialist te noemen. De pantalons zijn geknipt voor stijlvolle zakenmannen. Is het voor je werk nodig vaak een nette broek te dragen? De pantalons van Meyer kunnen gewoon in de wasmachine. Tripjes naar de stomerij zijn overbodig! Meyer gebruikt enkel stoffen van de beste kwaliteit bij het maken van de broeken. Deze gaan lang mee, zijn vuilafstotend, kreuken niet en behouden hun kleur. Ook voelen de stoffen nog eens erg zacht aan. Optimaal draagcomfort!
Er wordt bij Meyer veel zorg besteedt aan details. Alle broeken hebben een verborgen zakje en er wordt een bijpassende riem meegeleverd. Zo hebben de broeken hun eigen stempel. Naast de hoge kwaliteit zijn de broeken van Meyer ook nog eens milieuvriendelijk, Fair Trade. De broeken worden uitsluitend in Europa geproduceerd en voldoen aan internationale normen. Creëer een fantastische look en draag een steentje bij aan een betere wereld. Met de broeken van Meyer sla je twee vliegen in één klap!


herenmodeadviseur

Ben van den Bogaart

Meijer ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!


herenmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht