Bekijk meer van Purper in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Purper in onze winkel in Bergambacht

Purper is een nieuw high-end kledingmerk voor dames die ervoor kiezen om stijlvol en professioneel gekleed te gaan.
Tweemaal per jaar brengt Purper een collectie uit, die verkocht wordt bij een geselecteerd aantal Purper Partners, waarvan wij er één zijn. De collecties worden gerealiseerd met behulp van een klein team en een zorgvuldige samenwerking van uitsluitend Europese Ateliers.


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

purper

Elegant

High-end fashion
Meer mode inspiratie opdoen...

Ode aan de mode

Purper is een ode aan de mode. De mode die we kennen zoals vroeger, toen we nog niet leefden in een wereld van massaproductie en nog niet wisten wat een weggooimaatschappij was. Het belangrijkste wat Purper onderscheidt is de intentie van haar collecties. Daar zovelen anderen focussen op het volgen van trends, wordt Purper ontworpen om een vrouw op haar mooist te laten verschijnen. Hierin zijn stijl, pasvorm en kwaliteit drie pijlers die het constante uitgangspunt zijn van de collecties van Purper.

Vanwege de exclusiviteit van het merk is de naam Purper dan ook een bewuste keuze. Purper is een verfstof die in de Griekse Oudheid werd gewonnen uit slakken. Deze purperrode verfstof was het teken van rijkdom, smaak en aanzien en was dan ook de traditionele koningskleur

Het merk Purper wordt ontworpen en gerealiseerd door Corianne Heger. Als jonge designer van 25 jaar is mode en styling al haar hele leven een passie, die haar met de paplepel werd ingegoten. Op Academie Artemis volgde zij de opleiding tot Allround Styliste. Hier leerde ze haar ideeën omzetten in concepten, en deze ook te visualiseren. Vanuit de gedrevenheid voor haar vak en haar interesse voor de mode zoals deze oorspronkelijk bedoeld was, ontwerpt ze deze collecties.

damesmodeadviseur

Rianne van der Slik

Purper ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht