Kom de shirts bekijken in onze winkel in Bergambacht

Kom de shirts bekijken in onze winkel in Bergambacht

De prachtige hemden van R2 kenmerken zich door eigenzinnige combinaties van diverse kleuren en dessins. U kunt deze prachtig combineren met een mooi colbert of casual dragen op een leuke jeans.
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

R2

Net even anders...

“Geen zin in een stropdas? Dan kies je gewoon een shirt van R2, die zijn alleen maar mooi zonder das ;-)”
Meer mode inspiratie opdoen...

Nooit standaard

Voor degene die net even iets anders wil dan een standaard effen overhemd zijn de shirts van R2 Westbrook ideaal. Met een shirt van deze collectie straal je net dat beetje extra uit. Door de vernieuwende, modieuze combinaties die gemaakt worden binnen een shirt kunt je jouw eigen stijl uitdragen. Het merk geeft de overhemden dat beetje extra waardoor ze daadwerkelijk opvallen in combinatie met een kostuum. Dit zorgt ervoor dat het shirt niet weg zal vallen in het totaalplaatje.

R2 overhemden zijn van absolute klasse. De overhemden zijn van perfecte kwaliteit. Dit komt doordat er alleen gebruikt wordt gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast is er ook veel tijd en moeite gestoken in de afwerking van de overhemden. Hierdoor kan R2 oprecht een topmerk genoemd worden wanneer het op overhemden aankomt.


herenmodeadviseur

Bram van den Boogaard

R2 ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

Speksnijder Bergambacht