Bekijk meer van Secrid Wallet in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Secrid Wallet in onze winkel in Bergambacht

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door high-tech betaalkaarten. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw kaarten en geld als uw privacy beschermt.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!
Error! Incorrect Fileset name introduced in form(There is no Fileset named: "dames/heren-secrid-wallet")

Secrid

Bescherm uw kaarten

De inhoud van de portemonees is revolutionair veranderd
Meer mode inspiratie opdoen...

Geen buigen en breken meer

Wanneer u op een traditionele portemonnee zit, buigen de plastic kaarten en worden deze broos, waardoor de kans op een breuk toeneemt. Met een aluminium kern beschermen de Secrid wallets uw kaarten en blijven ze compact genoeg om in elke broekzak te passen.

RFID / NFC beschermd

De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze RFID (Radio-Frequency IDentification) of NFC (Near Field Communication) kaarten verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. Ze kunnen vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat u het doorhebt. Onze Cardprotector, het aluminium hart van onze portemonnees, beschermt uw kaarten tegen deze ongewenste draadloze communicatie.

Dankzij het gepatenteerde mechanisme en de aluminium behuizing van de Cardprotector blijven uw kaarten zelfs tijdens het gebruik beschermd. Door slechts een gedeelte van de kaarten te onthullen neemt de gevoeligheid voor radiosignalen af, maar blijft deze voldoende voor contact over een korte afstand. Door de blootstelling te minimaliseren blijft u ook tijdens het gebruik van je kaarten buiten het bereik van digitale zakkenrollers.


adviseur

Janny Pols

Secrid ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

adviseur

Speksnijder Bergambacht