Bekijk meer van Taifun in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Taifun in onze winkel in Bergambacht

De combi collectie van Taifun bruist van de creatieve energie. Met gevoel voor trends en individualiteit heeft Taifun kleding een collectie samengesteld waar mee je je eigen stijl kunt creëren. Taifun wordt geproduceerd door Gerry Weber, dus kwaliteit en pasvorm zijn gewaarborgd.


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Taifun

Jong én comfortabel!

“Deze trendy modelijn van Gerry Weber is helemaal leuk, kom snel eens passen!”
Meer mode inspiratie opdoen...

Jeugdige touch

Taifun is het jongere zusje van het merk Gerry Weber. Taifun heeft, vergeleken met Gerry Weber, meer trendy eyecatchers. De jeugdige touches en mooie materialen zorgen voor een stijlvolle collectie. De collectie van Taifun is enorm uitgebreid. Bij Taifun kunt u terecht voor blazers, blouses, de mooiste tops, vestjes, rokken en jurken. Door dit enorme aanbod, is het zeker mogelijk om bij ditzelfde merk te slagen voor een complete outfit. Doordat het merk luxe is afgewerkt en doordat er mooie stoffen gebruikt worden, zijn er ook veel vrouwen die slagen bij dit merk.


damesmodeadviseur

Corrie Mul

Taifun ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Bergambacht