Dames- en herenmode

De mogelijkheden tijdens een lockdown

#corona

Een omgekeerde wereld

20 January 2021

'Ineens staan we bij u voor de deur...'

Speksnijder tijdens de lockdown

Daar gaat de deurbel, wat een gekke situatie!
Ineens staan wij bij onze klanten voor de deur inplaats dat u gezellig bij ons in de winkel aan de koffie zit. Wat begon als een ‘klein virusje’ houd ons nu al bijna een jaar in de greep. Toch kunnen we u helpen zoals u van ons gewend bent.

Mogelijkheden
Met elkaar hebben we er flink wat brainstorm sessies erop zitten en wat kwamen er mooie ideeën naar voren. Eén daarvan is ‘window shopping’, een nieuwe manier van raamvisite, een bezoek aan onze etalages, waarbij u eenvoudig via whatsapp direct iets kunt bestellen of vragen. Zo kunnen we u inspireren op afstand.

Maar er is meer, zo kunt u via de website zo naar onze inspiratiewebshop. Hier kunt u bekende gezichten spotten in de leukste combinaties en direct reserveren. We nemen daarna persoonlijk contact met u op. Om u steeds te kunnen verrassen zijn we dag in dag uit bezig om nieuwe sets uit onze collectie te fotograferen.

Via videobellen staan we u ook graag te woord, dan geven wij een rondleiding door onze winkel en kunt u op die manier winkelen met persoonlijk advies.


Lichtpuntjes
We snappen als geen ander dat u ook licht puntjes nodig hebt in zo’n lastig jaar. Gelukkig krijgt liefde geen corona en worden er langzaam weer nieuwe plannen gemaakt om te trouwen in 2021. Maar wat nou aan te trekken als de winkels dicht zijn??!! Ook hiervoor hebben wij de oplossing! Wij komen gewoon naar u toe. We hebben inmiddels ervaring en al vele aanstaande bruidegoms en bruiloftsgasten blij gemaakt. Voor de bruiden zorgen onze collega’s van Atelier Speksnijder voor passende oplossingen.
Tip: doe vooraf inspiratie op, op social media zoals Instagram en Pinterest. Deel uw ideeën met ons en wij zorgen voor een oplossing op maat!

Natuurlijk hanteren wij steeds de 1.5 meter regel en het aantal personen dat is toegestaan. Alles voor uw en onze veiligheid.

We vonden het leuk om alle mogelijkheden even op een rij te zetten. Heeft u nog vragen? Bel, mail of app gerust naar onze vestigingen.

Hopelijk mogen wij u snel weer ontvangen in één van onze winkels. Dan zetten we de koffie mét speculaas weer klaar!

Deze blog is geschreven door onze medewerkers; Lisette Veenbrink en Anne-Marie Plug

Lisette Veenbrink

Anne-Marie Plug