Herenmode

Mixen & matchen met pakken

Roy Robson

Mixen & matchen met pakken

09 October 2019

Het gemak van de Roy Robson kostuumcollectie

Mix de juiste match...

Dat klinkt goed, mixen totdat je pak matcht en niet alleen qua kleur of stijl, vooral ook qua maat! We hebben het over onze collectie pakken van Roy Robson. Al jaren werken wij samen met deze fabrikant en ieder jaar worden verrast door de mogelijkheden die deze kostuumfabrikant biedt.

Maten

Heb je afwijkende maten, de maat van je pantalon is bijvoorbeeld kleiner als die van je colbert of omgekeerd. Dan is de mix zo gematcht, want dat kan in de collectie van Roy Robson. Meestal ter plekke en anders is het na één week in huis! En heb je een extra grote of juist kleine maat, draag je graag passend getailleerd of liever wat ruimer? Dat is allemaal mogelijk.

Trends

Ieder seizoen worden er nieuwe trends aan de collectie toegevoegd. Waren de ‘standaard’ of basiskostuums vroeger alleen in marineblauw, zwart of grijs, al dan niet met streep, die tijd is voorbij. Mooie trendy dessins en kleuren vormen steeds de nieuwe verrassing. Diverse stoffen zijn voorzien van stretch, comfortabel dragen dus, ook ‘travel-kwaliteiten’ vind je terug ik het assortiment, deze kostuums stop je zo in je koffer! Of je nu zakelijk of feestelijk gekleed wilt gaan, met Roy Robson kom je altijd goed voor de dag.

Eigen productie

Roy Robson is een Duitse firma, met haar kantoor in Luneburg. De productie van de pakken is verplaats naar Turkije waar eigen werknemers onder goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan de slag zijn. Ook fijn om te weten toch. Dus op zoek naar een goed passend eigentijds kostuum? Roy Robson is een aanrader!


Deze blog is geschreven door Jos van der Poel