Herenmode

Najaarstrends

Voor de modebewuste man

Minder contrast is ook een idee...

15 December 2016

De tijd van felle kleuren en grote contrasten is een beetje op zijn retour. Natuurlijk staat het gezellig wanneer je een vrolijk shirt onder je colbert draagt of juist die felle das om je stemmige kostuum een boost te geven.
Toch is minder contrast in je combinaties ook een goed idee. Deze trend wint steeds meer terrein in herenmodeland. Tja het kan wel saai zijn, een grijs shirt onder een zwarte pullover of een zwart/witte das bij een antracietgrijs pak. Toch kan het fantastisch staan, je moet alleen goed op de details letten!
Met eigentijdse prints maak je combinaties spannend, wat dacht je van een zwart shirt met leuke miniprint (liefst retro) onder die donkergrijze pullover? Of toch die zwart gehaakte das bij een grijs pak. En dan ook gewoon een zwarte riem en een pochet met klein printje. Je zult zien hoe goed het staat. Want juist dat gehaakte structuurtje en dat leuke printje zijn de dingen die het doen. We hebben het nu over zwart en grijs, maar met warme kleuren als bordeaux, legergroen of marine kan je ook net zo spannend combineren. Gewoon uitproberen, je zult verbaasd zijn over de complimenten die je krijgt!

Tekst: Chris van Bruchem

Ruiten in donkere tinten.

Prachtig kleurverloop van Bugatti

Weinig contrast van Bailys