Bruid & Bruidegom

Ondanks alle zorg, zijn wij er voor je...

Graag blijven wij je van dienst in deze moeilijke tijd. Wij volgen hierbij de berichtgevingen omtrent het coronavirus op de voet. Wij stellen de veiligheid en gezondheid van jou als onze gast en onze medewerkers uiteraard voorop. Daarom volgen we altijd de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de regels van de overheid. Ook zijn er extra hygiëne maatregelen getroffen in ons bruidshuis.

Afspraken

Wij werken altijd op afspraak en de afspraken die zijn gemaakt kunnen gewoon doorgaan. Wel nemen we vooraf contact met je op om je te verzoeken om met niet meer dan 2 personen te komen. Nieuwe afspraken kunnen ook worden gemaakt met dezelfde voorwaarden Wij ontvangen je in onze VIP-rooms waarbij je gescheiden bent van andere bezoekers. Zo kunnen wij de meest optimale veiligheid bieden én afstand houden.

Wij hopen én bidden dat alle genomen voorzorgsmaatregelen ertoe bijdragen dat de verspreiding van het visus ingedamd mag worden. Wij wensen je in alle opzichten alle goeds en sterkte toe!

Meer over ons
Nathalie de Jong gastvrouw
& adviseur

Lees hier onze maatregelen die we nemen in ons bruidshuis dit alles in navolging van het RIVM.

Corona-protocol

Je trouwjurk uitzoeken

klanten aan het woord

Hannah & Jan

Bedankt voor al jullie hulp met het uitkiezen van jurk en pak! Super service waar we met plezier aan terugdenken

Bekijk meer...

Rick & Jeannette

Mede dankzij jullie is onze mooiste dag (6.7.18) zeer geslaagd!! De jurk stond geweldig en zat de hele dag heerlijk. Heb echt heel veel complimenten gekregen over mijn jurk en dat hij zo goed bij mij paste

Bekijk meer...

Niels & Josine

Bedankt voor de leuke momenten tijdens de keuze voor zowel een trouwjurk als trouwpak. Beide zijn we meermaals langs geweest om het een en ander te kiezen, af te stemmen en mee te nemen. We vonden allebei dat we hierbij heel fijn, ontspannen en leuk geholpen werden. Met uiteindelijk een resultaat waar we zeer gelukkig van werden.

Bekijk meer...

Nóg veel meer bruidsparen!

Zo leuk om mee te genieten... bekijk de foto's van nog veel meer bruidsparen die geslaagd zijn bij Speksnijder Bruid & Bruidegom en laat je inspireren, veel kijkplezier!

Alle bruidsparen bekijken

Adriaan & Marit

De jurk en het pak kwamen allebei bij jullie vandaan en wat waren we er blij mee! Het paste zo leuk bij elkaar. Ook zijn we ontzettend leuk geholpen!

Bekijk meer...

daarom speksnijder

Persoonlijk

Inspiratie opdoen

Onze merken

Maatwerk