Bruidsmode voor bruid en bruidegom

Trouwplannen? Gefeliciteerd!
Dan is dit dé plaats om inspiratie op te doen...

Leuk dat je hier bent... neem de tijd en ontdek de bruidswereld van Speksnijder Bruid & Bruidegom. Naast inspirerende beelden van de mooiste bruidsjurken van topmerken en eigentijdse trouwpakken, vind je hier heel veel informatie! We hebben een checklist voor je klaarstaan om jouw dag tot in de puntjes te kunnen regelen. We laten onze klanten aan het woord en je kunt van alles lezen over onze passie. Wij verwelkomen je graag persoonlijk in ons bruidshuis in Bergambacht of op de bruidegomafdelingen van onze modewinkels in Bergambacht en Veenendaal. Ook daar staan onze medewerkers klaar om je een persoonlijk advies te geven. Een afspraak maken is een aanrader. Maak er een mooie dag van!

Meer over ons
Nathalie de Jong gastvrouw
& adviseur

Je trouwjurk uitzoeken

klanten aan het woord

Hannah & Jan

Bedankt voor al jullie hulp met het uitkiezen van jurk en pak! Super service waar we met plezier aan terugdenken

Bekijk meer...

Rick & Jeannette

Mede dankzij jullie is onze mooiste dag (6.7.18) zeer geslaagd!! De jurk stond geweldig en zat de hele dag heerlijk. Heb echt heel veel complimenten gekregen over mijn jurk en dat hij zo goed bij mij paste

Bekijk meer...

Niels & Josine

Bedankt voor de leuke momenten tijdens de keuze voor zowel een trouwjurk als trouwpak. Beide zijn we meermaals langs geweest om het een en ander te kiezen, af te stemmen en mee te nemen. We vonden allebei dat we hierbij heel fijn, ontspannen en leuk geholpen werden. Met uiteindelijk een resultaat waar we zeer gelukkig van werden.

Bekijk meer...

Nóg veel meer bruidsparen!

Zo leuk om mee te genieten... bekijk de foto's van nog veel meer bruidsparen die geslaagd zijn bij Speksnijder Bruid & Bruidegom en laat je inspireren, veel kijkplezier!

Alle bruidsparen bekijken

Adriaan & Marit

De jurk en het pak kwamen allebei bij jullie vandaan en wat waren we er blij mee! Het paste zo leuk bij elkaar. Ook zijn we ontzettend leuk geholpen!

Bekijk meer...

daarom speksnijder

Persoonlijk

Inspiratie opdoen

Onze merken

Maatwerk