Bruid & Bruidegom

Trouwplannen? Gefeliciteerd, wij helpen je graag...

Ook nu staan we -op gepaste afstand- voor je klaar. We zijn er helemaal op ingericht om je volgens de regels van het RIVM op een veilige manier te adviseren bij het kiezen van een droomoutfit. Lees er hier meer over>> Je bent meer dan welkom!
Kijk fijn even rond op deze website, er is heel veel te zien. Geïnspireerd? Maak dan snel een (vrijblijvende) afspraak!

maak een afspraak
Nathalie de Jong gastvrouw
& adviseur

Je trouwjurk uitzoeken

klanten aan het woord

Hannah & Jan

Bedankt voor al jullie hulp met het uitkiezen van jurk en pak! Super service waar we met plezier aan terugdenken

Bekijk meer...

Rick & Jeannette

Mede dankzij jullie is onze mooiste dag (6.7.18) zeer geslaagd!! De jurk stond geweldig en zat de hele dag heerlijk. Heb echt heel veel complimenten gekregen over mijn jurk en dat hij zo goed bij mij paste

Bekijk meer...

Niels & Josine

Bedankt voor de leuke momenten tijdens de keuze voor zowel een trouwjurk als trouwpak. Beide zijn we meermaals langs geweest om het een en ander te kiezen, af te stemmen en mee te nemen. We vonden allebei dat we hierbij heel fijn, ontspannen en leuk geholpen werden. Met uiteindelijk een resultaat waar we zeer gelukkig van werden.

Bekijk meer...

Nóg veel meer bruidsparen!

Zo leuk om mee te genieten... bekijk de foto's van nog veel meer bruidsparen die geslaagd zijn bij Speksnijder Bruid & Bruidegom en laat je inspireren, veel kijkplezier!

Alle bruidsparen bekijken

Adriaan & Marit

De jurk en het pak kwamen allebei bij jullie vandaan en wat waren we er blij mee! Het paste zo leuk bij elkaar. Ook zijn we ontzettend leuk geholpen!

Bekijk meer...

daarom speksnijder

Persoonlijk

Inspiratie opdoen

Onze merken

Maatwerk