Exclusief en handgemaakt

Exclusief en handgemaakt

Bent u binnenkort bruidsmoeder, trouwt u opnieuw, of bent u jubilaris? Dan wilt u natuurlijk fantastisch voor de dag komen in een schitterende outfit. Met de exclusieve partywear-collectie van 2 Impress U kunnen wij u helpen! U vindt bij ons een uitgebreide collectie van 2 Impress U, bekijk de foto's van diverse outfits die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om de mogelijkheden van 2 Impress U te komen ondekken in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!


We adviseren u graag persoonlijk, maak een afspraak!

2 impress U

Aandacht voor detail

In alle kleuren leverbaar!
Meer inspiratie opdoen...

Stijl

2 Impress U heeft een onderscheidende unieke stijl voor bruidsmoeders en bruiloftsgasten die weten wat ze willen. Het gebruik van hoogwaardige materialen, exclusief kant in combinatie met een unieke stijl zorgen voor een heel eigen collectie. Elk ontwerp kan worden uitgevoerd in een andere kleur of stof. Wilt u aanpassingen qua mouw of hoogte van het decolleté, daar kunnen we voor zorgen. Ontdek de collectie van 2 Impress U en maak een afspraak. We heten u van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen u persoonlijk.


Adviseur bruidsmode

Joke Speksnijder

2 Impress U ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor u!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag