Eigenzinnige bruidsjurken

Eigenzinnige bruidsjurken

Affinity is een bruidsmodelijn voor de eigenzinnige, moderne bruid. Voor haar die haar bruiloft net even iets anders wil. Je vindt bij ons diverse jurken van Affinity in de collectie, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.Graag nodigen we je uit om jouw eigenzinnige droomjurk van Affinity te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Affinity

Modieus en origineel

Perfecte pasvorm voor elk figuur
Meer inspiratie opdoen...

Modern

De collectie van Affinity Bridal Gowns komt uit de keuken van Ladybird. Deze moderne en eigenzinnige collectie met betaalbare designers bruidsjurken verscheen voor het eerst in 2010. Een Affinity bruidsjurk is stijlvol, modieus en origineel. De jurken worden gemaakt van luxe stoffen en hebben een perfecte pasvorm. Ontdek de collectie van Affinity Bridal Gowns en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Thera Streefland

Affinity ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag