Voor de puntjes op de i

Voor de puntjes op de i

Om jouw nog meer te laten stralen op jouw trouwdag heb je bijzondere sieraden nodig. Atelier van Salt is een merk met fantastische sieraden, perfect passend bij jouw trouwjurk, welke stijl je ook draagt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Atelier van Salt, bekijk alvast wat foto's van sieraden die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk te completeren met sieraden van Atelier van Salt in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Atelier van Salt

Belgische klasse

Om nóg meer te stralen op jouw dag
Meer inspiratie opdoen...

Tot in detail verzorgd

Om je bruidstoilet te completeren zijn mooie sieraden een must. Atelier van Salt biedt een prachtige collectie. Dit Belgische bedrijf maakt al jaren de mooiste én romantische bruidsjuwelen. Tijdens het passen van je droomjurk zullen we al een aantal sieraden laten zien of bij het doorpassen plannen we een moment om de puntjes op de 1 te zetten!Adviseur bruidsmode

Marry Geneugelijk

De mooiste sieraden ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Bruid en bruidegom