Voor bruidsmoeders en bruidsgasten!

Voor bruidsmoeders en bruidsgasten!

Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie feestkleding. Bijzonder mooi voor bruidsmoeders of bruidsgasten. In de collectie van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! U vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen. Bekijk de foto's van alle outfits die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we u uit om een schitterende outfit van Creations of Leijten te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Creations of Leijten

Maatwerk

Aan te passen volgens al uw wensen!
Meer inspiratie opdoen...

Onderscheidend Hollands design

De feestelijke outfits van Creations of Leijten zijn uniek Hollands. Door de korte lijnen bij dit merk kunnen wij voor jou een unieke outfit realiseren. U kunt zo wie zo kiezen uit 30 verschillende kleuren. Daarbij is de pasvorm fantastisch en wordt er gebruik gemaakt van exclusieve stoffen en materialen. De levertijden zijn uitzonderlijk kort, dus nadert een (huwelijks)feest al snel? Dan is een outfit van Creations of Leijten een prima keuze, we helpen u graag kiezen!

Adviseur bruidsmode

Joke Speksnijder

Creations of Leijten ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor u!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag