Modern en glamoureus

Modern en glamoureus

Enzoani trouwjurken zijn glamoureus en modern, de jurken, bijna kunstwerken, zijn versiert met prachtige kanten applicaties, kralen of broches. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Enzoani, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Enzoani te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!


We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Enzoani

Topdisign

Innovatief en uitzonderlijk
Meer inspiratie opdoen...

Geronommeerd

Met de focus op het ontwerpen van jurken in een innovatieve stijl, uitzonderlijke kwaliteit en bovenal een perfecte pasvorm, is Enzoani uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken in verschillende landen binnen en buiten Europa. Door het combineren van traditionele en moderne Europese stijlen, worden unieke - met de hand ontworpen - jurken gecreëerd. Ontdek de collectie van Enzoani en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Marry Geneugenlijk

Enzoani ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Bruid & Bruidegom