Veelzijdige bruidsjurken

Veelzijdige bruidsjurken

De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie, ook als je een maatje meer hebt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Ladybird, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Ladybird te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Ladybird

Jij in de hoofdrol

Strálen in een jurk van Ladybird
Meer inspiratie opdoen...

Elke bruid uniek

Op welke manier je ook trouwt, een ding staat voorop: jij speelt samen met je partner de absolute hoofdrol. Ladybird maakt bruidsjurken op maat van de mooiste stoffen. Door de combinatie van aantrekkelijke prijzen en materialen van hoge kwaliteit maakt dit merk zich onmisbaar voor de Nederlandse bruid, ook als je een maatje meer hebt. Ladybird geniet internationale allure en werkt wereldwijd samen met ateliers en topontwerpers. Hierdoor ontstaat een in alle opzichten onderscheidende Ladybird collectie. Exclusief en met een rijke verscheidenheid aan ontwerpen. Omdat elke bruid uniek is.
Maak een afspraak om de collectie van Ladybird te ontdekken. We adviseren je graag persoonlijk, heel privé in gezellig ingerichte VIP-rooms.Adviseur bruidsmode

Thera Streefland

Ladybird ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Bruid en bruidegom