Eenvoudige en stijlvolle jurken

Eenvoudige en stijlvolle jurken

Hoe leuk is het om in een jurk van een Nederlandse designer te trouwen? Le Papillon komt ieder jaar met een unieke collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Le Papillon, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Le Papillon te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!


We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Le Papillon

Van Hollandse ontwerpers

Uniek, stijlvol en een tikje uitdagend...
Meer inspiratie opdoen...

Goede keuze

Kiezen voor een jurk van Le Papillon is een goede keuze. Want hoe leuk is het om in een trouwjurk van een Nederlandse designer te trouwen? Le Papillon is een uniek label van onze vertrouwde leverancier Modeca en komt elk jaar met een frisse, modieuze collectie, die de moderne

bruid zeer aanspreekt. Al ruim 70 jaar is Modeca een begrip binnen de internationale bruidsmodewereld. De collectie van Le Papillon is net van een andere stijl als de collectie van Modeca. Uniek, stijlvol en soms uitdagend maar altijd schitterend!

Ontdek de collectie van Le Papillon, maak een pasafspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

Le Papillon ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag