Bruidsjurken met verfijnde allure

Bruidsjurken met verfijnde allure

De trouwjurken van Marylise zijn ontworpen met een subtiel oog voor details. Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Marylise, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Marylise te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!


We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Marylise

Hedendaags design van onze zuiderburen

Een japon van Marylise herken je direct, de stijl is uniek
Meer inspiratie opdoen...

Perfecte pasvorm

Bij Speksnijder Bruid & Bruidegom vind je een grote collectie trouwjurken van Marylise. De perfecte pasvorm en speciaal geselecteerde kwaliteitsstoffen vormen de basis voor de Marylise collectie. Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten en je voelt je er heerlijk in. Een trouwjurk moet niet alleen mooi en uitzonderlijk zijn, maar ook nog eens mooi aansluiten en een goede pasvorm hebben. Het laat jouw figuur schitteren. De kans is groot dat jij smoorverliefd wordt op een trouwjurk uit de Marylise collectie. De ontwerpers van Marylise laten hun gevoel spreken en denken in schoonheid en originaliteit.

Ontdek de collectie van Marylise en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Thera Streefland

Marylise ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag