Sluiers, accessoires en bodywear

Sluiers, accessoires en bodywear

Om jou in je bruidsjurk nóg mooier uit te laten komen zijn de juiste accessoires heel belangrijk! Porier is gespecialiseerd in alles wat je naast dé jurk nog nodig hebt, zoals fantastische sluiers, prachtige haarsieraden en bodywear voor een perfecte look van jouw droomjurk. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Poirier, bekijk alvast een aantal beelden om inspiratie op te doen door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit in ons bruidshuis in Bergambacht.
Van harte welkom!

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Poirier

perfectie

om jou outfit compleet te maken
Meer inspiratie opdoen...

Compleet

Porier is een van de grootste leveranciers op het gebied van bruidsaccessoires. Van prachtige lingerie en torselette, stola's en jasjes, maar ook sluiers en haaraccessoires. De materialen van Poirier zijn van luxe kwaliteit, met variaties in kleur en diverse typen kant en steentjes. Door de omvang van de collectie kunnen ze zowel de modebewuste bruid voorzien van haar bohemian haarband als de klassieke bruid van een tiara. Poirier is het merk om je bruidslook compleet mee te maken!


Adviseur bruidsmode

Marry Geneugelijk

Poirier ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag