Bruidsjurken met echte allure

Bruidsjurken met echte allure

Pronovias trouwjurken zijn immens populair. Pronovias staat voor vrouwelijkheid en elegantie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Pronovias, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Pronovias te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Pronovias

Pronovias springt er altijd uit

dat mooie kant en die mooie stoffen uit Barcelona springen echt in het oog
Meer inspiratie opdoen...

Prestigieus

Pronovias is een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in het prestigieuze Barcelona (Spanje). Nog steeds worden daar de designs gemaakt van de prachtige bruidsjurken. Wat ooit begon met ontwerpen voor de ‘Catalonia’s high society’, is nu uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend bedrijf met verkooppunten over de gehele wereld. Waaronder natuurlijk Speksnijder Bruid & Bruidegom en daar zijn we best trots op. Ontdek de collectie van Pronovias en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Frieda Botter

Pronovias ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Bruid en bruidegom