Bruidsjurken met pure klasse

Bruidsjurken met pure klasse

Ben je op zoek naar een jurk met pure klasse? Dat is de collectie van Pure iets voor jou! De creaties liggen tegen haute couture aan en zijn vervaardigd uit rijke stoffen. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Pure, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Pure te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Pure

Pure schoonheid

Naar waarde geschat door de carrière-vrouw
Meer inspiratie opdoen...

Oogverblindend

In de Pure collectie richt ontwerper Elia Moreni zich op de bruid, met een oprechte wens om haar er oogverblindend mooi uit te laten zien. De collectie met trendgerichte trouwjurken staat bekend om haar elegante, vrouwelijke en adembenemende designs. Bijzondere stoffen en prachtige details zijn gecombineerd met de focus op het creëren van een verpletterende indruk waarbij de bruid centraal staat

Ontdek de collectie van Pure en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

Pure ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Speksnijder Mode voor je trouwdag