Een kostuum van Roy Robson als trouwpak

Een kostuum van Roy Robson als trouwpak

Als je graag je trouwpak ook na je trouwdag nog wilt dragen is een kostuum van Roy Robson een prima keuze. We hebben diverse kostuums op voorraad die daar heel geschikt voor zijn. Zowel 2 als 3-delig. Met de juiste accessoires erbij maak je er een fantastische outfit van waarvan je dubbel plezier zult hebben!

Graag helpen we je kiezen, persoonlijk advies bij het uitzoeken van je trouwpak is uiterst belangrijk. Neem je (schoon)ouders of vrienden gezellig mee. Maak een afspraak met één van onze medewerkers.


Van harte welkom!


We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Roy Robson

Passende pakken

“Goed gekleed op de dag van je dromen!"

Meer inspiratie...


Een prima trouwpak

De collectie van Roy Robson is veelzijdig genoeg. Wanneer je een kostuum zoek wat na de trouwdag weer voor andere gelegenheden gedragen gaat worden, doe je met een pak van Roy Robson een goede keuze. Met een bijpassend of juist afwijkend gilet geef je het kostuum een extra feestelijk gevoel mee. Maak een afspraak met één van onze medewerkers en wij laten je graag zien hoe mooi gekleed jij zult zijn in een prachtig pak van Roy Robson.

persoonlijk adviseur

Marja Luneburg

Roy Robson ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig en daarom sta ik graag voor je klaar. En dat kan op afspraak, op het moment dat het jou uitkomt. We nemen dan alle tijd voor je!

persoonlijk adviseur

Speksnijder Mode voor je trouwdag