maak er een
mooie dag van

Herenmode bij Speksnijder

Welkom in onze herenmodewereld

En ontdek wat Speksnijder u te bieden heeft! Bent u op zoek naar een prachtig kostuum? Dan kunnen we zaken doen, wij zijn een echte pakkenspecialist met honderden kostuums op voorraad. Of wilt een een kostuum op maat? Daarnaast kunnen we u ook casual kleden met toonaangevende merken hebben we een onderscheidende collectie. Beleef het zelf en kom snel langs in onze winkels. Heeft vooraf een vraag? Stel hem hier! Scrol naar beneden voor een overzicht van -bijna- alle herenmodemerken die wij in onze winkels hebben en ontdek méér wanneer u op de merknamen klikt!

Kostuums

Speksnijder is een echte kostuumspecialist. Wij hebben in onze winkels een grote collectie voor u klaar hangen in de meest uiteenlopende stijlen. Gaat u voor een klassiek kostuum? voor een zakelijk of trendy kostuum? Of zoekt u iets voor een ambt, of een bijzondere (feestelijke) gelegenheid?
Wellicht bent u een aanstaande bruidegom... Wij kunnen u helpen. En wilt u net een tandje exclusiever, dan kunt u terecht op onze tailormade afdeling voor een kostuum op maat.


TS-Tailormade Maatpakken

Een eigentijds maatpak is helemaal van nu. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al uw wensen mogelijk zijn. U kunt kiezen uit een keur aan stoffen en alle details aan het kostuum, die bepaalt u zélf.
Klik op deze link voor alle informatie.

Herenschoenen

In onze winkel in Bergambacht treft u ons schitterende Schoenenkabinet aan. Hier verkopen wij in prettige samenwerking met Oskam-schoenen herenschoenen van toonaangevende merken. Wat is er nu prettiger om bij uw outfit gelijk de juiste schoenen aan te schaffen. Bij ons in het mogelijk! Wij voeren de merken Van Bommel, Floris van Bommel en Van Lier, klik onder aan deze pagina op de merken en bekijk de collectie.

Business

Aan een zakelijk kostuum kunnen wij u zeker helpen, u kunt kiezen uit diverse merken en kwaliteiten. Hierbij staat comfort voorop. Ook kleden wij regelmatig bedrijven aan en kunnen we op maat leveren overeenkomstig uw wensen. Informeer vrijblijvend via een mail of bel tijdens openingstijden.

Ambtskleding

Ook voor ambtskleding bent u bij Speksnijder aan het juiste adres! Zoekt u een driedelig zwart kostuum? Dan kunnen wij u helpen, ook een bijpassende overjas hebben wij in ons assortiment. Daarnaast diverse mogelijkheden in grijstinten, jacquets, preekjassen, smokings enz. Aangevuld met diverse soorten (witte) overhemden en alle accessoires die nodig kunnen zijn. De merken die wij voeren zijn o.a. Roy Robson, Wilvorst, Digel en Eduard Dressler

Jassen

Bent u op zoek naar een jas? Kom dan zeker onze collectie bekijken en passen. We hebben een uiteenlopende collectie jassen in onze winkels van diverse topmerken zoals Bugatti, Reset, Gate One, Fortezza, State of Art en Vanguard. Alle reden voor een bezoek aan onze winkels wij geven u graag een passend advies.

Herenmode merken