Bruidsbeurzen

Een prima manier om inspiratie en informatie op te doen!

Regelmatig werken wij mee aan bruidsbeurzen. Een leuke manier om kennis te maken! Dikwijls zijn er tijdens deze beurzen ook bruidsshows. Hieronder lees je welke beurzen er gepland staan. Van harte welkom!

Bruidsbeurs 'In Huis'

Zaterdag 25 augustus

Op D.V. zaterdag 25 augustus organiseren wij in ons bruidsbeurs de inmiddels traditionele bruidsbeurs! Een laagdrempelige manier om kennis te maken met ons bruidshuis en onze collectie te ontdekken. Gedurende de hele dag showt een model de mooiste bruidsjaponnen. Bovendien nodigen wij tal van enthousiaste ondernemers uit die je vol passie hun professie laten zien. Combineer een bezoek aan deze beurs met een bezoek aan de familiebraderie in Bergambacht en maak er een gezellig dagje uit van!Mr & Mrs Wedding-event

Zaterdag 8 september

Op zaterdag 8 september werken we mee aan een nieuwe editie van dit event. Dit maal in De Brug in Reeuwijk. Het belooft een fantastische beurs te worden, met een 'real-wedding' en 2 bijzondere shows.

Klik op bovenstaande afbeelding voor informatie op de Facebookpagina van Mr & Mrs-weddingeventTrouwbeurs 't Groene Hart

Zaterdag 22 september

Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Krimpenerwaard, vindt plaats op zaterdag 22 september 2018 van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent dan welkom in De Witte Brug in Lekkerkerk.

Op het voorlopige programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis diner voor 2.

De toegang, parkeren, goodiebag én kans op een diner voor 2 zijn GRATIS! Tijdens deze beurs zijn wij aanwezig met een stand.Jullie Feestje

5 & 6 oktober

Op D.V. vrijdag en zaterdag 5 en 6 oktober presenteren wij ons op de wervelende bruidsbeurs Jullie Feestje. Dit keer op een nieuwe locatie in 'De Leidsche Hoeven' in Tricht, midden in de Betuwe.

Lees er alles over op www.julliefeestje.nlAdviseur bruidsmode

Margreet Siepman

Altijd gezellig.

"Een bruidsbeurs is echt een dagje uit, lekker sfeer snuiven en ideeën opdoen."
Adviseur bruidsmode