onze dag

"Hierbij een aantal foto's van onze bruiloft!"

Nico & Adeline

Hierbij een aantal foto's van de bruiloft. Jurk en pak komen bi jullie vandaan! 20 maart was de datum maar helaas kon dit niet doorgaan en zijn wij wel voor de wet getrouwd. 3 juli zijn wij voor de kerk getrouwd en hebben wij onze dag kunnen vieren met naaste vrienden en familie bij 'Aan de Dijck'.

Met vriendelijke groet,

Nico & Adeline

Fotocredits: Met licht geschreven
www.metlichtgeschreven.nl


Onze trouwkleding

Veelzijdige bruidsmode!

Ladybird

Adeline draagt een jurk van Ldaybird, De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Ladybird.

Bekijk meer van Ladybird

Wilvorst

Nico draagt een vintage kostuum van Wilvorst. Ben je op zoek naar een elegant, modern of vintage trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst

Bekijk meer van Wilvorst
Adviseur bruidegommode

Bram van den Bogaard:

Iedere bruidegom is uniek

"Een aanstaande bruidegom helpen om zijn trouwpak te vinden, is iets wat ik met plezier doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar. Mijn collega's van het bruidshuis helpen jou als bruid vol passie. Maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidegommode