Corona-protocol

Wij nemen uw en onze hygiëne serieus!

Ook in onze winkels staat het verantwoord omgaan met hygiëne op nummer één. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen voor uw en onze veiligheid.

Hygiëneregels

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en passen steeds -indien nodig- onze protocollen aan. Zo geven we geen handen meer, verzoeken wij onze klanten te betalen via de pin, zorgen we voor extra schoonmaakbeurten van contactpunten -zoals deurknoppen, toiletten etc.- en blijven medewerkers met (lichte) klachten thuis. Ook zijn er handenwasvoorschriften opgehangen in onze toiletten, we vragen je om bij binnenkomst je handen te wassen. We houden de regel 1,5 meter afstand in acht.

Op afspraak

We begrijpen dat je het lastig vindt om een afweging te maken of je ons bruidshuis kunt bezoeken. Wij werken altijd op afspraak en blijven dit nu ook doen. Je kunt 1 persoon meenemen naar je afspraak, bij voorkeur een gezinslid. Want omdat onze adviseurs afstand willen houden voor jouw en onze veiligheid, vragen we of degene die je meeneemt, je helpt bij het passen. Natuurlijk op aanwijzing van ons. Wij ontvangen je in onze VIP-rooms, hierdoor zul je ook geen contact hebben met andere bezoekers. Wij heten je dus van harte welkom, ook denken wij graag met je mee, wanneer je zelfs je trouwdag gaat verzetten. Bel of mail ons gerust!

Bruidsshow

Onze geplande show op 8 april is geannuleerd, je leest er meer over op de show-pagina, klik hiervoor op onderstaande button!