Corona-protocol

Wij nemen jouw en onze veiligheid serieus!

Alle aandacht voor jou staat bij ons voorop, daarnaast de veiligheid en het verantwoord omgaan met elkaar. Daarom hebben wij maatregelen getroffen.

Hygiëneregels

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en passen steeds -indien nodig- onze protocollen aan. Zo geven we geen handen, zorgen we voor extra schoonmaakbeurten van contactpunten -zoals deurknoppen, toiletten etc.- en blijven medewerkers met (lichte) klachten thuis. We vragen je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst en we houden de regel 1,5 meter afstand in acht.

Op afspraak

Wij werken altijd op afspraak, zo kunnen wij ervoor zorgen dat er nooit te veel personen zich in ons bruidshuis en op onze bruidegomafdelingen bevinden. Je kunt maximaal 3 personen* meenemen naar je afspraak, bij voorkeur is één van hen een gezinslid. Omdat onze adviseurs afstand willen houden voor jouw en onze veiligheid, vragen we of het gezinslid die je meeneemt, je helpt bij het passen. Natuurlijk op aanwijzing van ons. Wanneer wij iets gaan opmeten of afspelden gebruiken we de juiste bescherming. Wij ontvangen je in onze VIP-rooms, hierdoor zul je ook geen contact hebben met andere bezoekers.

Wij heten je van harte welkom, ook denken wij graag met je mee, wanneer je zelfs je trouwdag gaat verzetten. Bel of mail ons gerust!

*Volgens de nieuwe richtlijnen registreren wij de personen die je meeneemt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om!

Mondkapjes

Om jou te beschermen dragen wij een (transparant) mondkapje, wij vragen je om ons ook te beschermen en een mondkapje te dragen. Moeten wij binnen de 1,5 meter komen om bijvoorbeeld jouw maat te meten of iets af te spelden, dan is een mondkapje verplicht.