Ja! Ik wil dolgraag een bruidsshow meemaken...

Reserveer hier je plaatsen

Hier kun je je inschrijven voor onze bruidsshows. De bruidsshow die gepland stond voor 8 april is gecanceld. Zodra de zorgen rondom het Corona-virus voorbij mogen zijn, plannen we zo snel mogelijk een nieuwe datum. De data voor het najaar staan al wel op deze website en zijn al te reserveren. De kosten zijn slechts € 5,- per persoon. (deze ontvang je terug bij aankoop van een bruidsjapon of trouwpak) Lees onder het formulier alle informatie en zie wat je allemaal kunt verwachten tijdens de bruidsshow. We gaan er een mooie, onvergetelijke avond van maken!

Bekijk ook de korte video, een prima impressie van de avond. Zo kun je vast sfeerproeven.


Bruidsshow reserveren

Fantastisch

We gaan je een onvergetelijke avond bezorgen!

Bruidsshow
Als je trouwplannen hebt is het natuurlijk een must om een grootse show mee te maken! Waar kan je nu meer inspiratie opdoen? Zo'n show, die organiseren wij graag voor je. Neem je familie en vrienden gezellig mee en laat je meevoeren in die heerlijke bruidssfeer. Laat je verrassen en je ziet zo'n 50 bruidsjurken en trouwpakken voorbij komen tijdens de show. Ook voor de -aanstaande- bruiloftsgasten is er veel te zien, mannequins en dressmen showen schitterende en heel verschillende outfits. Dit alles omlijst door (live) muziek.

Locatie:
Hoofdstraat 105, 2861 AN Bergambacht.
(deuren geopend vanaf 19:30 uur, aanvang: 20:00 uur)

Datum:
Woensdag 30 september 2020
Woensdag 28 oktober 2020

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk onder de winkel in onze eigen (gratis) parkeergarage.


Sfeer

Bekijk alvast een stukje van een bruidsshow...

Genieten
Kom alvast in de sfeer en bekijk de video hieronder. Natuurlijk is iedere show weer anders en worden er steeds weer nieuwe modellen toegevoegd. Eén ding is zeker, je zult enorm genieten en er lang op terugkijken!

Videocredits: JB FilmproductiesInteressant

Gezellige en informatieve mini-bruidsbeurs tijdens de pauze!

In de pauze kan je genieten van een hapje en drankje. Ook is er volop gelegenheid om je licht vrijblijvend op te steken bij diverse enthousiaste ondernemers uit de trouwbranche. Een heuse mini-bruidsbeurs dus met alle ingrediënten voor jouw complete trouwdag, hoe leuk is dat? Na afloop van de show kan je een bezoek brengen aan het bruidshuis en alle geshowde bruidsjurken nog een keer van dichtbij bekijken.

Standhouders:
Boekhandel Ritmeester
| Trouwkaarten
Van den Berg | Bruidstaarten
JB Filmproducties | Videograaf
Pictures & Plans | Bruidsfotografie
De Goudse Feestwinkel | Ballondecoraties
Paul Smithuis | Muziek
Straver Mobility | Trouwvervoer
Vier je Geluk | Weddingplanner
Rikkoert | Juwelier
Speksnijder Mode | Feestkleding
Style 4 Beauty | Visagie
De Arendshoeve | Feestlocatie
The TreasureBox | Ringendoosjes

Met medewerking van:
Kapsalon Grea, Bloembinderij De Kaardebol en Oskam Schoenen

Terugkijken

Tijdens de showavonden worden er altijd foto's en regelmatig filmopnames gemaakt. Deze delen we op Facebook, Instagram en Pinterest. Leuk om nog eens terug te kijken of om juist inspiratie op te doen.

Graag respecteren wij uw privacy. Geef daarom bij het bezoeken van onze shows aan wanneer u niet in beeld wilt komen. Dan zorgen wij dat u op plaatsen zit waarbij u niet herkenbaar in beeld zal komen. Wanneer u dit niet aangeeft, geeft u toestemming om deze beelden te mogen delen.

Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Wervelende shows.

"Een bruidsshow bij Speksnijder bruidsmode is een avondje uit, een aanrader dus! Reserveer snel en geniet van een onvergetelijke avond."
Adviseur bruidsmode