Speksnijder Tailormade

Eigentijdse maatpakken

In onze winkels hebben we een eigentijdse tailormadeafdeling. Zelf een schitterend maatkostuum aan laten meten is helemaal van nu! En daar bieden we graag alle mogelijkheden voor! Wat is er leuker dan een eigen touch te geven aan uw kostuum of combinatie? Op het gebied van stoffen is er keuze te over. Maar ook een persoonlijke knoop, mooie voeringen, borduringen of accentgarens het is allemaal mogelijk. Hiervoor werken wij samen met een partner die al jaren gespecialiseerd is in het leveren van kostuums op maat.

TS-Tailoirmade.

Samen met deze Hollandse leverancier, die dit maatwerk net buiten Europa laat vervaardigen hebben we een eigen label ontwikkeld; TS-Tailormade. Hoe zo TS-Tailormade? Dat is geschiedenis en toekomst in één. De grondlegger van ons bedrijf heette Teunis Speksnijder en ook de jongste generatie draagt deze naam. TS-Tailormade staat voor de kwaliteit van weleer én het handschrift van nu. Een mooiere combinatie is er niet toch?

Personal shirts

Wanneer u alles uniek wilt hebben is een maatwerkshirt natuurlijk net dat extraatje! Ook daarin hebben wij volop mogelijkheden, niet alleen maataanpassingen maar juist ook die persoonlijke touch maken een overhemd uniek. Met de gerenommeerde overhemden merken als John Miller en Ledub werken wij al jaren samen en zij bieden telkens weer inspirerende stoffen en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ideeën opdoen

Wilt u alvast de mogelijkheden zien? Op Pinterest houden wij een bord met resultaten bij. Klik op deze link om dit bord te bekijken.

Zakelijk of als Trouwpak

Een 'personal' kostuum is natuurlijk prettig om zakelijk te dragen of voor een gelegenheid. Als bruidegom zijn er ook ontelbare mogelijkheden. Schitterende stoffen met een extra feestelijke touch om nog maar niet te spreken van de unieke details die aan het kostuum kunnen worden toe-gevoegd. Uiteraard ook in drie-delig.

Afspraak maken

Om u alle aandacht te kunnen geven bij het uitzoeken en opmeten van uw kostuum of combinatie, is het aan te raden om een afspraak te maken.
En dat kan gemakkelijk digitaal via het
formulier hieronder!Maak een afspraak met een personal shopper