Helaas...

Er staat geen Walk-in Bruidsbeurs gepland!

Op dit moment is het organiseren van een Walk-in Bruidsbeurs niet toegestaan door de gemeente Krimpenerwaard. Er staat hieronder een leuke video met een korte show, heb je toch inspiratie!

Zodra het weer verantwoord is organiseren we opnieuw een aantal van deze beurzen. Houd onze website in de gaten. Kun je niet wachten om ideeën op te doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Walk-In Bruidsbeurs

Die wil je een keer meemaken!

Onze bruidsshow heeft een nieuwe naam... Walk-in Bruidsbeurs! Een nieuwe opzet i.v.m. de 1,5 meter-samenleving, maar zeker niet minder leuk! Een feest met persoonlijke show en interessante ontmoetingen met tal van enthousiaste leveranciers uit de trouwbranche. Er zijn nog geen nieuwe data gepland vanwege de zorgvolle omstandingheden rondom het coronavirus. De kosten zijn slechts € 7,50 per persoon*. Lees onder het formulier alle informatie en zie wat je allemaal kunt verwachten tijdens de Walk in-Bruidsbeurs. We gaan er een mooie, onvergetelijke avond van maken!

* deze ontvang je terug bij de aankoop van een trouwjurk of trouwpak.

Walk-in Bruidsbeurs reserveren

Fantastisch

We gaan je een onvergetelijke avond bezorgen!

Walk-in Bruidsbeurs
Als je trouwplannen hebt is het natuurlijk een must om je goed te oriënteren en informeren. Voorheen organiseerden wij grootse shows. Vanwege de huidige Corona-maatregelen is dit niet meer te realiseren. Daarom hebben we gekozen voor een hele nieuwe opzet met net zoveel inspiratie en heel veel informatie. Ons pand in Bergambacht heeft meerdere etages, zo kunnen wij de gasten op de avond splitsen zodat er geen grote groepen tegelijk bij elkaar zijn. We splitsen het aantal gasten in twee groepen die één uur na elkaar arriveren en beiden een afzonderlijk programma volgen. We beginnen met een korte show en sluiten er ook mee af. Tussendoor doe je volop inspiratie op en krijg je een prachtige collectie bruidsmode te zien én spreek je diverse enthousiaste leveranciers uit de trouwbranche. Een interactieve avond waarbij de gong steeds een nieuw onderdeel aankondigd. Reserveer snel je plaatsen*. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname en een aantal dagen voor de show ontvang je een mail met de tijd waarop je wordt verwacht. Neem je familie en vrienden gezellig mee en laat je meevoeren in die heerlijke bruidssfeer. Laat je verrassen!
* de plaatsen zijn volgens de richtlijnen beperkt, dus wacht niet te lang...

Locatie:
Hoofdstraat 105, 2861 AN Bergambacht.

Datum:
Woensdag 28 oktober 2020

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk onder de winkel in onze eigen (gratis) parkeergarage.

Sfeer

Bekijk een stukje van een bruidsshow...

Genieten
Kom alvast in de sfeer en bekijk de video hieronder. Zo waren de shows vroeger...

Videocredits: JB FilmproductiesInteressant

Gezellige en informatieve mini-bruidsbeurs

Er is volop gelegenheid om je licht vrijblijvend op te steken bij de diverse enthousiaste ondernemers uit de trouwbranche. Een heuse mini-bruidsbeurs dus met alle ingrediënten voor jouw complete trouwdag, hoe leuk is dat? Je bezoekt ook ons bruidshuis, je kunt hier nog veel meer bruidsjurken bekijken én natuurlijk een afspraak maken om jouw droomjurk uit te komen zoeken.

Standhouders:
Boekhandel Ritmeester
| Trouwkaarten
JB Filmproducties | Videograaf
Pictures & Plans | Bruidsfotografie
De Goudse Feestwinkel | Ballondecoraties
Paul Smithuis | Muziek
Straver Mobility | Trouwvervoer
Vier je Geluk | Weddingplanner
Rikkoert | Juwelier
Speksnijder Mode | Feestkleding
TS-Tailormade | Maatpakken
Style 4 Beauty | Visagie
De Nieuwe Polderkamer | Trouw- en feestlocatie
The TreasureBox | Ringendoosjes
De Kaardebol | Bruidsbloemen
Oskam Schoenen | Modeschoenen
Corina Boer | Trouwambtenaar
Simara van der Vlist | Zangeres

Met medewerking van:
Kapsalon Grea

Terugkijken

Tijdens de showavonden worden er altijd foto's en regelmatig filmopnames gemaakt. Deze delen we op Facebook, Instagram en Pinterest. Leuk om nog eens terug te kijken of om juist inspiratie op te doen.

Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Wervelende shows.

"Een bruidsshow bij Speksnijder bruidsmode is een avondje uit, een aanrader dus! Reserveer snel en geniet van een onvergetelijke avond."
Adviseur bruidsmode