mode met aandacht

Damesmode bij Speksnijder

Bekijk onze collectie

Wij zijn gespecialiseerd in feestelijke kleding, maar ook voor iedere andere gelegenheid hebben wij een passende collectie. Neem de tijd om Speksnijder te ontdekken. Kies de stijl die bij u past. Naast inspirerende beelden vind u hier veel informatie. Wij verwelkomen u graag in onze winkels, daar staan onze medewerkers klaar om u een persoonlijk advies te geven. Alle aandacht voor u, want... Aandacht voelt beter!

Party

In onze winkels treft u een grote collectie aan met feestelijke mode. Heeft u binnenkort een feestje, of bent u aanstaande bruidsmoeder? Dan is een bezoek aan onze winkels een aanrader! Op onze speciale feestafdeling geven wij u graag een passend en persoonlijk advies. Dan kan ook gemakkelijk op afspraak, boek een Bruidsmoeder-arrangement bij een Personal Shopper, dan maken wij er gelijk al een echt feestje van!

Classic

Houd u van een klassieke kledingstijl? Dan kunnen wij u helpen. Op onze damesafdeling in onze winkels treft een grote collectie aan met schitterende klassieke merken. Merken zoals Frank Walder, Sommermann, Gerry Weber, Basler of Georgedé om er maar een paar te noemen, bewijzen dat u wanneer u klassiek gekleed gaat toch heel eigentijds voor de dag zult komen. Bekijk onze collectie door naar beneden te scrollen en op de betreffende merken te klikken. Wilt u de collectie echt ontdekken? Dan nodigen wij u uit in onze winkels, wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies, desgewenst op afspraak!

Business

Zoekt u een mooie outfit voor een zakelijke bijeenkomst? Of wilt u als bedrijf representatief gekleed voor de dag komen? Speksnijder heeft volop mogelijkheden, kom langs in onze winkels of maak een telefonisch een afspraak: 0182-358110

Studio

Modern gekleed met een classy gevoel? In onze winkels treft een een fantastische collectie aan die helemaal bij u past, Wat dacht u van merken als Caroline Biss, Lilytime, Comma, Kyra & Ko, Taifun of More & More om er maar een paar te noemen. Scrol naar beneden en klik op de betreffende merken en laat u inspireren. Voor een persoonlijk advies staan onze medewerkers voor u klaar in onze winkels. Wilt u een afspraak maken? Klik dan op deze link.

Schoenen

Om u compleet van dienst te kunnen zijn, treft u in onze winkel in Bergambacht een schitterende Schoenensalon aan met eigentijdse schoenen uit de collecties van Floris van Bommel , Gabor en Hassia. Wat is er nu prettiger om uw kledingset perfect te combineren met de juiste schoen? Wilt u vast een voorproefje? Klik dan onder aan deze pagina op de betreffende merken!

Casual

Bent u op zoek naar iets gemakkelijks én leuks voor de vrije tijd? Wij hebben in onze winkels diverse casuals waarmee u verrassend voor de dag kunt komen én ook nog eens comfortabel zitten.
Speksnijder is van alle markten thuis!

Jassen

U kunt ons gerust jassenspecialist noemen, u kunt in onze winkels namelijk naar hartenlust kiezen uit een enorme collectie jassen van. Wat dacht u van Beaumont, Barbara Lebek, Creenstone of Gil Bret. Stuk voor stuk jassen van topkwaliteit en eigentijdse klasse. Natuurlijk treft u ook een mooie collectie bijpassende accessoires aan. Kom snel eens passen, wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies

Damesmode merken